Dani organske hrane na pijaci u Bloku 44

JKP „Gradske pijace“ i Nacionalna asocijacija za razvoj organske proizvodnje „Serbia organica“, organizovaće trodnevnu manifestaciju „Dani organske hrane“, na platou ispred pijace „Blok 44“, od 8. do 10. juna, od osam do 16 časova, u cilju promovisanja i razvoja organske poljoprivrede.

Na trodnevnoj manifestaciji, koja će se ubuduće održavati dva puta godišnje, biće izloženi i u prodaji sertifikovani organski proizvodi, kao i oni koji su u konverziji. 

Na manifestaciji „Dani organske hrane“, pored stalnih učesnika Pijace organske hrane, koja se već godinu dana organizuje na platou ispred pijace Blok 44, predstaviće se i veliki broj proizvođača povrća, jaja, peciva, sokova, džemova, suvog voća, brašna, žitarica, sireva, pečuraka, čajeva, meda, udruženja organskih proizvođača iz cele Srbije, kao i proizvođači i distributeri repromaterijala. 

Zdrav način života je jedan od osnovnih ciljeva savremenog društva, a upravo na beogradskim pijacama možete pronaći kvalitetne namirnice koje su proizvedene na malim gazdinstvima.

Konzumiranje organskih proizvoda doprinosi očuvanju i unapređenju zdravlja i sprečavanju nastanka bolesti. 

Tokom manifestacije biće organizovane promocije sa degustacijom proizvoda, kao i prodaja organskih proizvoda po promotivnim cenama.

M.Nikolić

Blic

Nemate prava da komentarišete. Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare.