Na pijaci "Senjak" otvorene mlečna i hala za prodaju organskih proizvoda

Predrag Veinović, v.d. direktora JKP "Gradske pijace", otvorio je danas novu mlečnu halu i halu za prodaju organskih proizvoda na pijaci "Senjak", saopštilo je pomenuto preduzeće. 

- Mlečna hala opremljena je sa devet rashladnih vitrina u kojoj mlečne proizvode prodaju domaći proizvođači. - rekao je Predrag Veinović i dodao da je osnovna uloga "Gradskih pijaca" obezbeđivanje najboljih uslova za čuvanje i prodaju, za kvalitet i bezbednost namirnica.

- Kako bismo poboljšali bezbednost namirnica, tokom prethodne godine, organizovali smo treninge na temu dobre higijenske prakse za zaposlene koji rade na pijacama gde postoje mlečne hale.

Prostor koji do sada nije bio iskorišćen, JKP "Gradske pijace", privele su nameni kako bi se obezbedila ne samo veća funkcionalnost i znatno bolji higijenski uslovi, već će u velikoj meri doprineti i podizanju estetskih kriterijuma na pijacama. 

Na pijaci "Senjak" danas je počela sa radom i hala za prodaju organskih proizvoda.

Veliko interesovanje proizvođača organske hrane i ljubitelja zdrave ishrane, doprinelo je da se organska hrana koja se do sada tradicionalno prodavala svakog drugog vikenda na platou ispred pijace "Blok 44", ponudi i na drugim pijacama koje se nalaze u sastavu JKP "Gradske pijace". 

Svi zainteresovani zakupci koji žele da zakupe rashladnu vitrinu u mlečnoj hali, mogu podneti zahtev, od utorka do nedelje, od 08 do 13 časova u Upravnoj zgradi na pijaci "Senjak", navedeno je u saopštenju. 

*izvor: www.ekapija.rs

Nemate prava da komentarišete. Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare.