Dobro došli u oglasni prostor Kvantaša. Lako i brzo postavite oglas a mi će mo se potruditi da njega vide Vaši potencijalni kupci.

Štampa

Opis

Opština Smederevska Palanka ima 17 sela i ukupno oko 60.000 stanovnika. Sam grad Palanka ima oko 30.000 stanovnika. Opština Smederevska Palanka nalazi se u slivu reke Jasenice, te pripada regiji pod imenom Donja Jasenica. Sela palanačke opštine su: Azanja, Baničina, Bašin, Bačinac, Vodice, Vlaški Do, Glibovac, Golobok, Grčac, Kusadak, Mala Plana, Mramorac, Pridvorice, Ratari, Selevac, Stojačak i Cerovac. Najveće selo u opštini je Kusadak.

Institut za povrtarstvo - Preko pedeset godina postojanja i rada Instituta za povrtarstvo, koji je u bio u sastavu transformisanog Instituta za poljoprivredu Srbija – Beograd, označava značajan razvoj ove poljoprivredne grane ne samo u ovom kraju, već u čitavoj Srbiji. Sa svojim oglednim i proizvodnim poljima, staklenicima, plastenicima i toplim lejama, laboratorijama, objektima i uređajima za ubiranje, doradu i čuvanje semena povrća. Centar je već dugo godina u samom vrhu naučnih institucija