Dobro došli u oglasni prostor Kvantaša. Lako i brzo postavite oglas a mi će mo se potruditi da njega vide Vaši potencijalni kupci.

Štampa

Opis

Na osnovu Uredbe Vlade Republike Srbije 2009.godine, PSS Šabac su povereni poslovi na unapređenju poljoprivredne proizvodnje na području opština Bogatić, Vladimirci, Koceljeva, Obrenovac i Šabac .
Opština Šabac, Bogatić, Vladimirci, Koceljeva i Obrenovac zahvataju zapadni i severozapadni deo Republike Srbije i pripadaju Mačvanskom okrugu i Podrinjsko-Kolubarskom regionu. Ova područja ograničena su na severu prema Sremu rekom Savom, na zapadu prema Bosni, Drinom. Po svom poljoprivrednom potencijalu - resursima, geografskom položaju, tradiciji - Region spada u najbogatija područja u centralnoj Srbiji. Broj naselja je 141.Ukupna poljoprivredna površina iznosi oko 185.173 ha (bez šumskog zemljišta). Ukupna obradiva povrsina iznosi 166.368 ha , od čega oranična površina je 149.315 ha, a voćnjaci i vinogradi zauzimaju 10.202 ha. Ostalo spada u pašnjake, močvare i trstike. Specificnosti klime i reljefa Klimatske odlike područja određene su njegovim geografskim položajem i konkretn