DOGOVOR OKO AKREDITACIJE IPARD II STRUKTURE

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović održao je 31. avgusta 2016. godine, sastanak sa šefom Delegacije Evropske Unije u Republici Srbiji NJ.E. Majklom Devenportom, njegovim zamenikom Oskarom Benediktom i timom Delegacije EU zaduženim za oblasti poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Ministar Nedimović i NJ.E. Majkl Devenport su razgovarali o svim temama koje su od značaja za proces pristupanja Republike Srbije EU a za koje je nadležno Ministarstvo i konstatovali da će se nastaviti dosadašnja uspešna saradnja. Posebno je istaknut značaj podrške koju EU pruža Republici Srbiji kroz pretpristupne IPA fondove u sektoru poljoprivrede i zaštite životne sredine u Srbiji.

Ministar Nedimović istakao je da će se poseban prioritet dati ostvarivanju preduslova za finansiranje novih projekata iz IPA fondova kao i preduslova neophodnih za akreditaciju IPARD II operativnih struktura.

NJ.E. Majkl Devenport istakao je važnost dobre saradnje i naveo da će Delegacija EU i u narednom prediodu pružati punu podršku u ispunjenju svih zahteva u procesu evropskih integracija.

Nemate prava da komentarišete. Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare.