IPARD program razvojna šansa za niške povrtare

U organizaciji Uprave za poljoprivredu i razvoj sela grada Niša u prostorijama regionalnog obrazovnog centru 10 i 11 avgusta 2011.godine održan je dvodnevni seminar pod nazivom Agro preduzetništvo i strateško planiranje u proizvodnji i prodaji povrća.

Seninar je namenjem članovima udruženja NIŠKI POVRTAR a cilj seminara bio je da se učesnici upoznaju sa savremenim konceptom agro preduzetništva i pripreme svoja gazdinstva i Udruženje za poslovanje sa Evropskom unijom i Rusijom.

Pored teoretskog dela učesnici su u praktičnom delu seminara definisali smernice za izradu strateškog plana razvoja Udruženja za period od 2011 do 2013. godine koji će se, u narednih mesec dana, usvojiti na skupštini Udruženja.

Na kraju seminara Slobodan Dudić predstavnik Uprave za poljioprivredu i razvoj sela grada Niša zahvalio je Radojici Mojsijev i konsultanskoj kući MOJSIJEV na uspešnoj realizaciji seminara i učesnicima uručio sertifikate.

Dejan Lazić predsednik Udruženja NIŠKI POVRTAR  se  zahvalio svim učesnicima, organizatorima i realizatorima seminara  i istakao da je seminar trasirao novi put za ubrzani razvoj Udruženje i da će Udruženje u idućoj godine biti spremno da konkuriše za bespovratna sredstva iz IPARD programa Evropske unije.

Izvor: www.kvantas.rs

Nemate prava da komentarišete. Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare.