Navalite na finu hranu i piće

Drugi Međunarodni sajam fine hrane i pića, "Culinaria fine food" biće održan od 28. do 30. septembra 2011. u Belexpocentru u Beogradu.

Tokom tri dana trajanja manifestacije, od 10 do 17 časova, svoje proizvode izlagaće više od 100 proizvođača hrane i pića iz regiona.

Sajam organizuje kompanija "Žižgin", uz podršku organizacija USAID - Agrobiznis, GIZ, PKS, SIEPA i Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, a manifestaciju će otvoriti ambasadori Sjedinjenih Američkih Dražava i Nemačke, Nj.E. Volfram Mas, kao i predsednik Privredne komore Srbije, Miloš Bugarin.

Cilj ovog poslovnog sajma je da se predstave domaći i regionalni proizvođači hrane i pića, kako bi privukli najveće globalne trgovinske kompanije i na taj način dobili priliku da plasiraju proizvode širom sveta i tako uvećaju domaći izvoz.

Sajam Culinaria fine food, tradicionalno, sav prihod od ulaznica (cena ulaznice je 150 dinara) donira u humanitarne svrhe. Ove godine, sredstva su namenjena Svratištu za decu ulice.

(MONDO)

Nemate prava da komentarišete. Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare.