Sajam fine hrane i pića, Culinaria Fine Food

BEOGRAD- Sajam fine hrane i pića Culinaria Fine Food biće održan od 28. do 30. septembra u u Belexpocentru u Beogradu, a detalji o održavanju te manifestacije biće objavljeni u utorak 14. juna, sapštili su organizatori.

Sajam fine hrane i pića, Culinaria Fine Food

Organizatori priredbe, kompanija Žižgin i Agrobiznis projekat Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), naveli su da je ta manifestacija orijentisana prvenstveno ka profesionalnim kupcima i predstavlja jedini sajam fine hrane i pića u jugoistočnoj Evropi.

Prošle godine je ovaj događaj spojio vodeće proizvođače fine hrane i pića i najvažnije regionalne i evropske profesionalne kupce iz svih sektora, uključujući izvoznike, uvoznike, trgovce, posrednike, lance supermarketa, specijalizovane radnje delikatesne hrane i institucionalne "food services" kupce.

Pokrovitelji sajma su USAID, Deutsće Gesellsćaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) i Privredna komore Srbije, navedeno je u saopštenju.

IZVOR:Tanjug

Nemate prava da komentarišete. Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare.