Ponuda zajma izmedu pojedinca u roku od 24 sata!
(Ponuda / Prirodni sokovi)

Ponuda zajma izmedu pojedinca u roku od 24 sata!
03-27-2020

Rješenje vašeg problema s novcem
(Ponuda / Mašine i oprema)

Rješenje vašeg problema s novcem
03-27-2020

Ozbiljna i brza ponuda zajma
(Potražnja / Mašine i oprema)

Ozbiljna i brza ponuda zajma
03-27-2020

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O ORGANSKOJ PROIZVODNJI

Međunarodna konferencija “Organska proizvodnja u Srbiji – na putu ka organskom” održava se 27. i 28. marta u Privrednoj komori Srbije (PKS). Organizuje je Centar za organsku proizvodnju PKS uz podršku nemačko – srpske razvojne saradnje koju sprovodi GIZ.

Cilj konferencije je da se domaća iskustva uporede sa praksom i iskustvom u regionu i Evropskoj uniji i da se, kako to ime kaže, organska proizvodnja dalje razvija na dobrim i zdravim temeljima.

Na dvodnevnom međunarodnom skupu o organskoj proizvodnji uvodno izlaganje imaće ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, te potpredsednik PKS Miroslav Miletić, rukovodilac Centra za organsku proizvodnju Veljko Jovanović…

U panel diskusiji prvog dana konferencije biće reči o pravnoj regulativi, mehanizmu podrške i tržištu organskih proizvoda. Kako navode u PKS, predavači dolaze iz renomiranih instituta koji rade na pravnoj regulativi i unapređenju organske proizvodnje širom sveta. Među njima su Konrad Hauptflajš, menadžer sektora edukacije IFOAM-a (Međunarodne federacije pokreta organske poljoprivrede), Beate Huber, upravnik odseka za međunarodnu saradnju FiBL –a (Institut za istraživanje u organskoj poljoprivredi) iz Austrije, Sonja Karoglan Todorović, konsultatnt za održivu proizvodnju i ruralni razvoj iz Hrvatske..

icon
Program konferencije
Document PDF, 289.16 KB, 18 downloads, 24 Mar, 2017 13:41
(Agrosmart)