Vrlo ozbiljna ponuda zajma
(Ponuda / Prirodni sokovi)

Vrlo ozbiljna ponuda zajma
08-23-2019

Vrlo brzo i hitno ponudu kredita
(Potražnja / Povrće)

Vrlo brzo i hitno ponudu kredita
08-23-2019

Brza ponuda zajma u 48 sati
(Ponuda / Ostalo)

Brza ponuda zajma u 48 sati
08-23-2019

STRATEŠKI DOGOVOR MALINARA I HLADNJAČARA

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović je 12. marta 2017. godine, u Ivanjici tokom razgovora sa proizvođačima maline najavio da će narednih dana u Beogradu okupiti sve malinare i hladnjačare kako bi postigli strateški dogovor za ovu, i naredne godine.

Ministar Nedimović je u razgovoru sa više od pet stotina poljoprivrednih proizvođača iz ivanjičkog kraja izjavio da će ministarstvo narednih dana sve teritorijalne proizvođače pozvati da dođu u Beograd na zajednički sastanak sa ministarstvima privrede, trgovine i poljoprivrede – koja će biti nosilac ovog posla.


„Zajedno sa otkupljivačima odnosno hladnjačarima, da pokušamo da napravimo strateški plan kako za ovu tako i za naredne godine”, rekao je ministar i dodao da će Ministarstvo poljoprivrede zajedno sa ministarstvima trgovine i privrede napraviti radnu grupu, koja će raditi u narednih nekoliko meseci, u cilju postizanja dogovora pošto je malina strateški poljoprivredni proizvod i brend naše zemlje.

Ministar Nedimović naglasio je da je cilj stvaranje zajedničke strategije i rekao da kada je reč o oblasti stočarstva, pravilnikom je ograničen gornji limit za davanje subvencija, a sve sa ciljem da se zaštite mali i srednji proizvođači.